Deschidere

La Veranda mancati cu stomatologul langa voi! Chelneri cu atititudine de raketi si mancare cu consistenta de caramida la restaurantul de fite de pe acoperisul Halei Centrale

By Redacția

October 08, 2024

Imagini cu o ieșeancă care se filmează cum sparge niște cartofi uscați de mobila biroului a devenit virală pe Facebook. Tănăra avuse proasta inspirație de a comanda cartofi și șnițele de la restaurantul Veranda, recunoscut pentru locația, dar și serviciile de fițe pe care le propune oamenilor cu bani din Iași. Numai că felul de mâncare trimis prin curier ieșencei era execrabil, tânăra aproape că putând să crape lemnul mesei cu tăria cartofilor din casoletă.

De altfel, dincolo de glamourul care îl face preferat de pițipoance și diverși indivizi cu oarecare dar de mână, Veranda are numeroase critici din partea clienților, expuse sub formă de recenzii pe internet.

„O mâncare oribilă! Am comandat friptură de vită în care mi-am rupt dinții în ea, nu avea niciun gust și era foarte fibroasă, cand zic foarte imaginați-vă un plastic prost, oribilă, ce să mai zic, cea mai proastă experiență din toata viața mea. Nicio shaorma proastă nu putea fi atât de rea. Era probabil vreo bucată congelată uitată de câțiva ani. Mizerie de mâncare”, povestește îngrozit unul dintre clienți.

“Am comandat o porție de paste carbonara cu livrare acasa. Au ajuns repede și erau calde, dar calitatea dezastruoasă. În loc de acel sos cu ou și parmezan la pastele carbonara, aveam un amestec de paste și omletă, baconul avea un gust de afumat, nu avea pic de sare mâncarea și s-au zgârcit să radă măcar un pic de parmezan deasupra”, s-a declarat dezamăgit un alt client.

“Am mers la acest restaurant cu niște așteptări prea mari probabil, am mâncat cele mai nașpa coaste, de la calitatea cârnii până la felul în care au fost făcute”, spune Andrei Costandachi.

„Cel mai prost restaurant, din toate punctele de vedere. Angajați inapți care habar n- au să ofere un timp de estimare a comenzii”, a scris revoltat Bogdan Kedor.

„Cred că a fost ultima oară când merg la acest restaurant. Am fost serviți de ospătarul Doru, cu o atitudine zeflemitoare și total neprofesională”, rezumă Alexandru Pascal experiența sa la Veranda.

“Ne-au servit 3 chelneri, neatenți, dezintereresați, plictisiți, absenți. Preparatele au fost ok, mai puțin mușchiulețul de porc cu piure de cartofi dulci, care era semicrud, tare”, s-a declarat dezamăgită Otilia Ursulescu.

Opiniile negative ale clienților sunt prea multe pentru a fi redate în acest material.

Dincolo de faptul că, deseori, mâncarea este de o calitate proastă, cei care au fost la Veranda au reproșat conducerii prețurile excesiv de mari în raport cu calitatea produselor, precum și comportamentul necivilizat, arogant și indiferent al chelnerilor.

Pe scurt, un pom lăudat la care nu merită să te duci cu sacul de bani, pentru că riști să iei o țeapă monumentală!

Paul LOVIN